top of page

People Leave Cults Group

Public·198 members

Як ви боретеся з дачними злодіями?

У нас на дачі минулих вихідних стався повний аут, бо якісь місцеві маргінали примудрилися вибити металопластикове вікно в кухонній зоні та вивезли абсолютно все цінне майно, включно з новим бензотримером, плазмовим телевізором і навіть запасами консервації з підвалу. Мене найбільше висаджує те, що сусіди по кооперативу нібито нічого не чули, а я тепер сиджу в повному ступорі, підраховую серйозні збитки і гарячково думаю, як нормально заблокувати периметр на зиму, щоб наступного разу не приїхати на згарище чи порожні стіни.

12 Views
th bes
th bes
yesterday

Мене подібний жах наздогнав кілька років тому, коли ми з сім'єю залишили свій заміський котедж без нагляду всього на один тиждень під час поїздки до родичів, і за цей короткий час грабіжники, які постійно шукають легкі цілі, повністю перерили всі кімнати в пошуках грошей та цінного інструменту. Після тривалих розбірок з поліцією та затяжного ремонту ми повністю відмовилися від ілюзій щодо надійності звичайних парканів та порожніх замків, тож тепер на нашій території підключена професійна охорона будинку від компанії Шериф, яка реально зняла весь головний біль щодо збереження майна.

Stay in touch

Have a question? Email Ashlen at info@peopleleavecults.com

Subscribe to our Monthly Newsletter

© 2025 by People Leave Cults

• Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page