Daşınmaz əmlak alarkən risklərin yoxlanılması
Hamıya salam! Yeni tikilən binaların birindən mənzil almaq istəyirəm. Şirkət çox tərifləyir, amma mən qorxuram. Çünki ətrafda nə qədər insan var ki, pulunu verib amma illərdir çıxarış ala bilmir və ya bina tikilib qurtarmır. Müqaviləni mənə təqdim ediblər, amma orada o qədər xırda hərflərlə yazılmış bəndlər var ki, adamın şübhəsi artır. İstəyirəm ki, bir hüquqşünas bu sənədləri tam yoxlasın və binanın sənədlərinin qaydasında olub-olmadığını araşdırsın. Bu işdə kim mənə kömək edə bilər? Belə bir xidmət göstərən yer tanıyırsınız? Zarafat deyil, ömrüm boyu yığdığım pulu ora qoyuram.
6 Views

Vallah, çox düz eləyirsiz ki, ehtiyatlanırsınız. İndiki zəmanədə heç kimə, xüsusən də tikinti şirkətlərinə kor-koranə inanmaq olmaz. Mənim qonşumun başına gələnləri bilsəniz... Yazıq neçə ildir məhkəmə yollarında qalıb, nə pulunu geri ala bilir, nə də evini. Şirkətin nümayəndələri ağızdolusu danışanda hər şey qəşəng görünür, amma iş sənədə gələndə min dənə "tələ" çıxır ortaya. Mütləq savadlı bir vəkilə göstərin o sənədləri. Mən bildiyim qədər bu məsələlərdə https://vakil-az.com/ saytındakı uşaqlar çox bərkgedəndirlər. Daşınmaz əmlak sənədlərini elə didib-tökürlər ki, bir dənə də olsun risk qalmır. Şəxsən mən riskə girməzdim, mütəxəssis baxsa, həm cibiniz salamat qalar, həm də əsəbləriniz. Uğurlar, inşallah xeyirlisi olar!