top of page

People Leave Cults Group

Public·149 members

Які фасони спідниць найкраще підходять для офісу?

Привіт усім! Починаю нову роботу в офісі, де є досить строгий дрес-код, але я не хочу постійно ходити лише в брюках. Дуже люблю спідниці, але от розгубилася, які фасони будуть доречними для офіційного ділового стилю? Хочеться виглядати елегантно та професійно, але при цьому сучасно. Чи є якісь універсальні моделі, які пасуватимуть до різних блузок та жакетів? Буду вдячна за будь-які поради та ідеї, щоб оновити гардероб.

4 Views
henrybeyl
5 days ago

Привіт! Вітаю з новою роботою! Для офісу класичними та безпрограшними варіантами завжди були і залишаються спідниці-олівець, особливо міді довжини. Вони чудово підкреслюють фігуру і виглядають дуже елегантно. Також зверни увагу на спідниці А-силуету, вони часто робляться з щільних тканин і додають образу строгості, але при цьому не обмежують рухів. Менш формально, але цілком допустимо в багатьох офісах, виглядають прямі спідниці з невеликим розрізом ззаду або збоку. Тканини краще обирати однотонні, або з дрібним непомітним принтом. Я нещодавно переглядала каталог https://25union.com.ua/katalog/yubky/ і там є дуже багато варіантів, які ідеально підійдуть для офісного дрес-коду. Можеш там знайти щось слушне.

Stay in touch

Have a question? Email Ashlen at info@peopleleavecults.com

Subscribe to our Monthly Newsletter

© 2025 by People Leave Cults

• Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page